Síguenos en FACEBOOK Síguenos en FACEBOOK Instagram Síguenos en YOUTUBE Síguenos GOOGLE+
  
>
   

Suma't

És un programa formatiu que pretén fomentar la promoció esportiva escolar, basant-se en sessions impartides en horari lectiu que complementen la programació d’educació física dels centres educatius.

Qui el pot sol·licitar? Els centres educatius
Activitats «Suma’t» ofereix gran varietat d’activitats a través de les tres vessants: totes aquestes activitats s’ofereixen en modalitat de taller, dues hores consecutives, en horari lectiu.

Suma't a l'esport amb l'elit

Aquest apartat de novetat de "Suma't" ofereix la possibilitat de rebre la visita dels equips d'elit de Mallorca. En aquest cas us presentem al Voley Ciutat Cide, equip femení de referència a Mallorca que disputa la Superlliga de voleibol. Cada centre escolar pot fer dues sol·licituds.

Període d'inscripcions: Del 4 al 29 de setembre de 2017
Recordau que cada centre educatiu pot fer com a màxim tres inscripcions per participar en el programa. Cada inscripció pot tenir un màxim de 4 o 2 sol•licituds de taller: quatre sol•licituds de l’apartat Suma’t a l’esport a l’escola i 4 sol•licituds de l’apartat Suma’t a l’esport saludable i dues a l'apartat Suma't a l'Esport d'Elit . Per completar la inscripció seguiu aquestes passes: Pensau en quins cursos voleu destinar els tallers. Mirau la graella i pensau que no podeu repetir ni color ni grup. Heu d’indicar a quin curs va dirigit cada un dels tallers que sol•licitau. Recordau que cada curs pot participar com a màxim en dos tallers (un de l’apartat Suma’t a l’esport a l’escola i l’altre de l’apartat Suma’t a l’esport saludable).


Realitzar tràmit online: http://www.esportbasemallorca.net/private/ins/form.php?id=82